2020. április 09., csütörtök
Erhard

Belföld

Hollik: Az illegális bevándorlók kártérítéseiről is elmondhatják véleményüket az emberek

Az illegális bevándorlók kártérítéseiről is elmondhatják véleményüket az emberek a nemzeti konzultációban – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön.

Hollik István a nagyobbik kormánypárt Facebook-oldalán közzétett videóban emlékeztetett: bangladesi migránsok beperelték a magyar államot és tízmillió forintos kártérítéshez jutottak.


Emlékszünk még azokra a bangladesi migránsokra, akik beperelték a magyar államot, majd tízmilliós kártérítéshez jutottak?

Emlékszünk még azokra a bangladesi migránsokra, akik külföldi szervezetek segítségével beperelték a magyar államot, majd tízmilliós kártérítéshez jutottak? Egyesek szerint ez a pénz jár a bevándorlóknak, mások szerint viszont gátat kell szabni ezeknek a kártérítéseknek.Erről is dönthetünk majd a nemzeti konzultáción!

Közzétette: Fidesz – 2020. február 20., csütörtök

“Mindezt nem egyedül tették. Segítségükre voltak a külföldről pénzelt szervezetek, akikkel osztozhattak az adófizetők millióin” – tette hozzá.

A politikus szerint “látható, hogy ezeknek a szervezeteknek a bevándorlás és a kártérítési perek elsősorban bizniszt jelentenek”.

“Egyesek szerint ez a pénz jár a bevándorlóknak, mások szerint viszont gátat kell szabni ezeknek a kártérítéseknek” – jegyezte meg. Hozzátette, a magyar emberek a nemzeti konzultációban erről is elmondhatják majd a véleményüket.

Kapcsolódó Cikkek