EUR: 337,45 Ft
CHF: 318,01 Ft
2020. február 21., péntek
Eleonóra

Extra

Júniusban megnősül Majka

Majka és Dundika tíz év együttlét és két gyermek után nyár elején összeházasodik. A nagy hírt a Lokállal osztotta meg a 40 éves műsorvezető, aki azt is elárulta: hatalmas lagzit terveznek, a nászútra azonban csak később kerül sor. 

Fotó: TV2/Nánási Pál

Majka és Hajni, vagyis Dundika szerelme tíz évvel ezelőtt kezdődött, miután egy házban béreltek lakást. Kapcsolatuk egyre komolyabbá vált, két gyermekük, a nyolcéves Marián és a hároméves Olivér pedig csak még szorosabbra fűzte a szerelmüket. A műsorvezető 2012-ben jegyezte el kedvesét, a házasságot azonban ez idáig nem tartották fontosnak.


„Valahogy nem tartom olyan fontosnak a házasságot. Nem hiszem, hogy egy papír a csúcsa a szerelemnek meg a boldog jövőnek. Szerintem egy nő ezt mindig fontosabbnak tartja, mint egy férfi. (…) De meglátjuk, nem zárok ki semmit. Egyébként tervben van, hogy elveszem Hajnit, de szeretném, ha a gyerekek egy picit nőnének még és tudnák élvezni a lagzit. (…) …tuti nagy buli lesz, amiről mindenki hallani fog! De sem magamra, sem Hajnira nem bíznám a dolgot. Majd egy külső céget megbízok, hogy úgy mehessek oda, hogy ne kelljen azzal foglalkoznom, lesz-e elég töltött káposzta vagy diópálinka, csak az legyen a feladatom, hogy macskára igyam magam, és Hajnival boldogok legyünk” – nyilatkozta három éve lapunknak Majka. Most pedig a Lokálnak bevallotta: kitűzték az esküvő időpontját.

– Rengeteg tervem van 2020-ra, ez az év a zenéről fog szólni, nyár elején pedig lagzizunk egyet. Júniusban ugyanis elveszem Hajnit. Régóta együtt vagyunk, itt van már az ideje. Nagy esküvőnk lesz, mindenkit meghívunk, aki fontos nekünk. A nászútra viszont a koncertek miatt csak később kerül sor. Külföldre utazunk majd szeptember, október környékén.


Három énekes is lelepleződik a Nicsak, ki vagyok?-ban

Vasárnap este elindul a TV2 nagyszabású show-műsora, a Nicsak, ki vagyok?, ahol a fellépők maszkban lépnek majd színpadra. A két sztárcsapatnak – Majka, Judy és Hajós András, valamint Kajdi Csaba, Ábel Anita és Ganxsta Zolee – az lesz a feladata, hogy a produkciók után kitalálja, ki van a maszk mögött. Az első adásban négy énekes lép színpadra, akik közül a legtitokzatosabb fellépők három dalt is elénekelhetnek. A műsor során a nézők döntése alapján három énekes lepleződik le, egy pedig bejut a szuperdöntőbe.

Majka és Hajni fotó: Dfp

Kapcsolódó Cikkek