2020. április 02., csütörtök
Áron

Sport

Kobe Bryantre emlékeztek az All Star-meccsen

LeBron James csapata két ponttal (157-155) legyőzte Giannis Antetokounmpo együttesét az észak-amerikai kosárlabdaliga Chicagóban rendezett, 69. All Star-mérkőzésén.

A január végén helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryantről elnevezett MVP-címet a James együttesét erősítő Kawhi Leonard érdemelte ki, aki 30 ponttal segítette a győztes gárdát. A gála mindvégig a Bryantre való emlékezés jegyében telt: az Antetokounmpo-csapat egységesen 24-es mezben vonult fel, míg James gárdája 2-esben szerepelt, a tragédiában 13 évesen odaveszett Gianna Bryant mezszáma előtt tisztelegve.

Profimedia

„Sosem látunk már olyan kosarast, mint Kobe Bryant” – jelentette ki a felvezető ceremónián Magic Johnson, a Lakers legendás irányítója.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Bercz Zsombor újra beleáll egy évbe

  Bercz Zsombor újra beleáll egy évbe

  Nem örül annak, hogy a jövő évre halasztották a tokiói nyári játékokat, de mivel éveken keresztül a sikeres olimpiai szereplésért dolgozott, nem most fogja feladni.

 • Modric 2021 nyaráig a Real Madridban marad

  Modric 2021 nyaráig a Real Madridban marad

  Luka Modric, a Real Madrid horvát labdarúgója kitölti a szerződését, és 2021 nyaráig biztosan a spanyol együttesben játszik – számolt be róla az As című spanyol lap.

 • A Barcelona Neymart és Martínezt is akarja

  A Barcelona Neymart és Martínezt is akarja

  A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona klubvezetése még a következő futballbajnoki szezon előtt meg akarja szerezni mind a brazil Neymart, mind az argentin Lautaro Martínezt.