EUR: 358,04 Ft
CHF: 339,49 Ft
2020. április 09., csütörtök
Erhard

Sport

Lesz-e címvédés a hokiligában?

A válogatott olimpiai kvalifikációs sikere után a jégkorongozók újra klubcsapataikban bizonyíthatnak. A hazai bajnokság, az Erste Liga rájátszása a hétvégén kezdődött. A nagy kérdés, ki állítja meg a tavalyi legjobbat?

Nagy Gergő és a Ferencváros tavaly a bajnoki címig menetelt
(MTI/Kovács Tamás)

Az alapszakasz végén a címvédő Ferencváros bizonyult a legjobbnak, így a továbbjutó nyolc csapat közül a szabályok értelmében ellenfelet választhatott magának a negyeddöntőre. A választás a Fehérvári Titánokra esett.


− A fehérváriak már bizonyították, hogy jó a csapatuk, gyors hokit játszanak, 100 százalék kell ellenük − mondta az Erste Liga rájátszását felvezető sajtótájékoztatón Fodor Szabolcs, a zöld-fehérek vezetőedzője.

Az egyenes kieséses rendszerben zajló párharcok az egyik fél négy győzelméig tartanak. A hétvégén kezdődött negyeddöntőket követően az elődöntők március 8-án kezdődnek, és a döntő legkésőbb április 3-án ér véget.

Az Erste Liga negyeddöntőjének párosítása:

FTC-Telekom−Fehérvári Titánok

Dunaújvárosi Acélbikák−UTE

Corona Brasov (román)−Gyergyói HK (román)

DEAC−Sport Club Csíkszereda (román)

Kapcsolódó Cikkek

  • Tanulnak a szünetben a pólós lányok

    Tanulnak a szünetben a pólós lányok

    Újra halasztották a női vízilabdázók olimpiai selejtezőjét. Bíró Attila szövetségi kapitány szerint ennek legfeljebb annyi hasznát látják, hogy a lányok a tanulmányaikra tudnak koncentrálni.

  • Koronás megnyitó?

    Koronás megnyitó?

    Könnyen lehet, hogy a tokiói olimpia megnyitója utal majd a világjárványra.