EUR: 336,09 Ft
CHF: 316,25 Ft
2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Sport

Messi és Ronaldo együtt is sikeres lenne

Érdekes kijelentést tett Ariedo Braida, a Barcelona korábbi sportigazgatója. A jelenleg játékosmegfigyelőként dolgozó Braida szerint nem elképzelhetetlen, hogy Lionel Messi valamikor elhagyja a katalán fővárost, ezt pedig elősegítheti a napokban történt Abidal-affér. A szakember azt szeretné, hogy amennyiben ez megvalósul Cristiano Ronaldóval futballozzon egy csapatban az argentin.

– Itt van két remek játékos, akik együtt is tökéletesen működnének. Képesek lennének együtt játszani. Nem tartom lehetetlennek, hogy Lionel távozzon. Rendkívüli játékos, elképesztő karrierrel a háta mögött, és még számos dolog várhat rá. Már tizenhárom éves kora óta itt futballozik, és a családja is itt él. Nyilván nehézkes lenne számára a távozás, de soha ne mondd, hogy soha – fogalmazott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elverték a Liverpoolt

    Elverték a Liverpoolt

    Az Atlético Madrid otthon 1-0-ra legyőzte a címvédő Liverpoolt, míg a Borussia Dortmund szintén hazai pályán 2-1-re nyert a vendég Paris Saint-Germain ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharcok keddi első mérkőzésén.

  • Ungvári Miklós: Ha Isten is úgy akarja, ott leszek az olimpián

    Ungvári Miklós: Ha Isten is úgy akarja, ott leszek az olimpián

    Utolsó olimpiájára készül, csarnokot neveztek el róla, ő minden idők legeredményesebb judósa és távlovaglásban is szép eredményeket ér el – a 39 éves Ungvári Miklóssal beszélgetett a Lokál, aki felkészüléséről, visszavonulásáról és a gyermekvállalásról is őszintén mesélt lapunknak.