2020. április 08., szerda
Dénes

Extra

Mi történhetett? Demcsák Zsuzsa házassága válságban lehet?

A Borsnak tűnt fel, hogy míg korábban folyamatosan posztolt boldogságáról Demcsák Zsuzsa, az elmúlt időben nagy a csend körülötte.

Egy héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy bár a pár már nagyon szerette volna, ha Magyarországon is sikerül minél hamarabb egybekelniük, ez még nem történhet meg, mert valami gond van a papírokkal.


Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz 2 forgatásán esett szerelembe az indiai Krishannal, aki egészen Magyarországig követte. A pár hamar eldöntötte: hivatalosan is összekötik az életüket. De folyamatosan valami akadály gördül a megvalósítás elé.

A Bors most arról ír, hogy az a gyanújuk, a párnál valami nincs rendben,. Elérték Demcsák Zsuzsát, akinek a hangja gondterhelt és szomorú volt a telefonban. 2020-as jóslatára is – miszerint biztos benne, hogy ez lesz a legboldogabb éve – letörten emlékezett.

– Ez szilveszterkor volt… – válaszolta munkatársunknak komoran, majd illedelmesen jelezte, hogy inkább bontaná a vonalat. A csinos tévés rosszkedve szinte tapintható volt a vonal túlsó végén, azt pedig, hogy sötét felhők gyülekeznek a pár fölött, a közeli ismerőse is megerősítette a Borsnak.

– Ha meg kell jelenni, megjelennek együtt, de nincs minden rendben – árulta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő barát, aki reméli, hogy előbb-utóbb összecsiszolódik a pár. Hisz minden kezdet nehéz, kiváltképp, ha különböző kultúrák találkoznak. És amikor a rózsaszín köd felszáll, és már nemcsak összeolvadni, de együttműködni is szeretne egy pár, felbukkannak az első ellentétek. A legtöbb kapcsolatnak idő kell ahhoz, hogy a mindennapok zökkenőmentessé váljanak.

Kapcsolódó Cikkek