2020. április 08., szerda
Dénes

Belföld

Migráns erőszakoskodott Budapesten

Letartóztattak egy nigériai férfit, aki tavaly decemberben bántalmazott egy nőt egy belvárosi szórakozóhelyen. C. C. Awuziekéről kiderült, hogy illegálisan tartózkodik Magyarországon, sőt testi sértés miatt, már a német hatóságok is elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint 2019. december 7-én 23.00 óra körül egy V. kerületi szórakozóhelyen a 31 éves férfi udvarolni próbált a nőnek, aki ezt visszautasította, és el is tolta magától. A férfi ekkor ököllel arcon ütötte a nőt, majd  elmenekült a helyszínről. A bántalmazott nő akkor nem tett feljelentést, de ugyanezen a belvárosi helyen szórakozott a nő múlt szombat éjjel, amikor felismerte támadóját. A nő bejelentésére a rendőrök kiérkezéséig a biztonsági őrök visszatartották a férfit.


C. C. Awuzieke a bűncselekmény elkövetését nem ismerte be, adatainak ellenőrzésekor viszont kiderült, hogy illegálisan tartózkodik hazánkban, és hogy ellene a müncheni ügyészség testi sértés miatt nemzetközi elfogatóparancsot adott ki.

Kapcsolódó Cikkek