EUR: 335,99 Ft
CHF: 316,19 Ft
2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Sport

Neymarra van szüksége a Barcelonának

Állandóan terítéken van Neymar visszatérése a Barcelonához. Jordi Mestre a katalán klub korábbi alelnöke szerint ideje lenne újra szerződtetni a PSG-be távozott brazil futballcsillagot.

Mestre azonban azt is hangsúlyozta, hogy a brazil szélsőnek bocsánatot kell kérnie, ha vissza szeretne térni a Nou Campba. A Barcelona tavaly nyáron nagyon közel volt ahhoz, hogy szerződtesse Neymart, ám a 27 éves játékos nem tudott elszabadulni Párizsból.


Profimedia, Alamy

A távozása nem érzelmi szempontból volt fontos, sokkal inkább azért, mert  olyan pluszt képvisel, amelyet nem sok játékos – nyilatkozta Mestre. – Ne csapjuk be magunkat, nézzünk előre. Hozzászoktunk már a címek megnyeréséhez, mégis értékekről beszélünk, amik tényleg fontosak, de kellenek az eredmények. Ha minden értéket felülbírálunk, akkor szenteljük magunkat a rögbinek, amelynek az értékei messze meghaladják a labdarúgást. Ha nem nyerünk semmit, akkor szerződtetjük Neymart, vagy bárkit akire szükségünk van. Most is azt mondom, amit akkor. Neymarnak vissza kell térnie és bocsánatot kell kérnie. Vissza kell vonnia a klubbal szembeni követeléseit és vállalni a hibáit. Mindannyian tévedünk az életünk során, de senki ne mondja, hogy nem érdemlünk második esélyt. Szerintem ez is egy emberi érték.”

Kapcsolódó Cikkek

  • Elverték a Liverpoolt

    Elverték a Liverpoolt

    Az Atlético Madrid otthon 1-0-ra legyőzte a címvédő Liverpoolt, míg a Borussia Dortmund szintén hazai pályán 2-1-re nyert a vendég Paris Saint-Germain ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharcok keddi első mérkőzésén.

  • Ungvári Miklós: Ha Isten is úgy akarja, ott leszek az olimpián

    Ungvári Miklós: Ha Isten is úgy akarja, ott leszek az olimpián

    Utolsó olimpiájára készül, csarnokot neveztek el róla, ő minden idők legeredményesebb judósa és távlovaglásban is szép eredményeket ér el – a 39 éves Ungvári Miklóssal beszélgetett a Lokál, aki felkészüléséről, visszavonulásáról és a gyermekvállalásról is őszintén mesélt lapunknak.