2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Sport

Nikolics nem zárja ki a válogatottságot

Az M4 Sport Góóól! 2 című műsorának vendége volt a MOL Fehérvárhoz visszatérő Nikolics Nemanja, aki többek között arról beszélt, hogy újra válogatott lenne. A 32 éves támadó két éve mondta le a szereplést a nemzeti csapatban, és döntését az sem változtatta meg, hogy már nem Amerikából kellene Telkibe utaznia.

Ha lesz rá lehetőségem, Marco Rossi szövetségi kapitánnyal meg fogom beszélni – fogalmazott óvatosan Nikolics, hozzátéve, hogy elsősorban a Fehérvárra koncentrál, és elárulta, hogy már korábban is volt egy beszélgetése Rossival.


– Egyből beszéltem vele a kinevezésekor. Átrágtuk a dolgokat, őszintén elmondtam a véleményemet, ő megpróbált meggyőzni. Igazából nem tudhatjuk, mi lett volna, ha akkor igent mondok, milyen taktikát választott volna. Most az egycsatáros játékot erőlteti, lehet, hogy így lett volna akkor is, ha ott vagyok a csapatban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elverték a Liverpoolt

    Elverték a Liverpoolt

    Az Atlético Madrid otthon 1-0-ra legyőzte a címvédő Liverpoolt, míg a Borussia Dortmund szintén hazai pályán 2-1-re nyert a vendég Paris Saint-Germain ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharcok keddi első mérkőzésén.

  • Ungvári Miklós: Ha Isten is úgy akarja, ott leszek az olimpián

    Ungvári Miklós: Ha Isten is úgy akarja, ott leszek az olimpián

    Utolsó olimpiájára készül, csarnokot neveztek el róla, ő minden idők legeredményesebb judósa és távlovaglásban is szép eredményeket ér el – a 39 éves Ungvári Miklóssal beszélgetett a Lokál, aki felkészüléséről, visszavonulásáról és a gyermekvállalásról is őszintén mesélt lapunknak.