2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Program

„Retró” Edda

Hatalmas retró koncertet ígér az ország egyik legnagyobb rockzenekara, az Edda Művek. A együttes március 7-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a közönség egy kisebb időutazás részese is lesz, mivel a zenekar az első 20 évének slágereit és a sokak által rajongott „bakancsos” korszakot is megidézi majd.

A zenekar első nagylemeze ugyanis 40 évvel ezelőtt jelent meg, és azonnal országos hírnevet hozott a bandának.  Az Edda Művek 1. a mai napig a csapat legnagyobb példányszámban eladott lemeze, amely olyan kultikussá vált és örök érvényű slágereket tartalmaz, mint a Minden sarkon álltam már, A fémszívű fiú, az Álom, az Elhagyom a várost (más néven az „Edda-blues”) vagy az Álmodtam egy világot. Az együttes ezután a lemez után sorra ontotta magából az újabb és újabb slágereket, a mély tartalmú dalokat, amelyek közül jó néhány szintén örök közönségkedvenccé vált.


Az első album jubileuma alkalmából, 2020. március 7-én az Arénában főként azt a régi dicső „bakancsos” korszakot idézik meg, az első 20 év kultikus slágerei mellett. A legendás rockzenekar ezen az estén is mindent belead majd, mindenki készüljön, mert „Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet”!

Kapcsolódó Cikkek