EUR: 356,69 Ft
CHF: 337,38 Ft
2020. március 30., hétfő
Zalán

Sport

Shane kimarad a Katinkáról szóló filmből

Shane Tusup nem fog szerepelni a Hosszú Katinkáról forgatott filmben – derült ki a háromszoros olimpiai bajnok nyilatkozatából, amit a Bors című lapnak adott.

A Bors Kecskeméten találkozott Hosszú Katinkával, ahol az Univer24 – Az úszás ünnepe rendezvényen ugrott a medencébe. A lapnak adott interjúból kiderül, hogy a háromszoros olimpiai bajnokról szóló portréfilm forgatási munkálatai februárban kezdődtek, hatvanöt napon át tartanak, és várhatóan karácsonykor mutatják majd be a filmet.


„Itt arról van szó, hogy az életemet, a pályafutásom állomásait, a felkészülésemet szeretném megmutatni. Úgy hiszem, tudok példával szolgálni a gyerekeknek, akik esetleg ezért kezdenek úszni, és viszik majd valamire. Így most is azért jöttem Kecskemétre, hogy a jelenlétemmel, akár egy közös szelfivel bátorítsam őket” – mondta Katinka, hozzátéve, hogy nem zavarja, hogy a stáb szinte mindenhova elkíséri.

Felmerül a kérdés, hogy korábbi edzője, illetve exférje Shane Tusup szerepet kap-e a filmben, hiszen az ő irányításával ért fel Katinka a csúcsra.


„Maradjunk annyiban, ez az én filmem, hadd döntsem el én, hogy ki kap benne szerepet” – zárta rövidre a kérdést az úszónő.

MTI Fotó: Illyés Tibor

Az olimpikon beszélt arról is, hogy legutóbb Nizzában 200 pillangón vereséget szenvedett. Katinka viszont mindenkit megnyugtatott.

„Mindenkit, aki aggódna értem, szeretnék emlékeztetni, hogy minden felkészülésem során előfordult, hogy becsúszott egy-egy gyengébb eredmény. Korábban sem mindig az aranyakat szállítottam. Tudom, hogy mit kell tennem, hol kell javítanom, és az olimpiáig azon fogunk dolgozni, hogy ez meg is történjék. Szeretnék még sok örömet szerezni a magyar embereknek” – mondta.

Kapcsolódó Cikkek