2020. április 01., szerda
Hugó

Extra

Shane Tusup énekesként sokkolt a TV2-n

Újabb három megdöbbentő leleplezés történt a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című műsorában. A vasárnapi adásban ismét négy versenyzőt hallhattak a nézők. Elsőként a pillangóról került le a maszk.

Egyik sztárcsapatnak sem sikerült eltalálnia, hogy a jelmez alatt valójában Bíró Ica volt. A következő körben a nézők szavazatai alapján az ördögnek kellett felfednie valódi kilétét. Majka már az első dalt hallva társára, Curtisre gondolt, ami mellett ki is tartott. Végül Judyt és Hajós Andrást is sikerült meggyőznie, és a tippje bejött. Valóban a rapper volt a maszk alatt.


Az este legnagyobb meglepetését az oroszlán okozta, aki utolsóként távozott a műsorból. Döbbent csend költözött a stúdióba, amikor kiderült, hogy a maszk alatt Shane Tusup volt. Hosszú Katinka exférje a válása óta kerüli a nyilvánosságot, az izgalmas felkérésre azonban ő sem tudott nemet mondani. Tusup jelenleg Egerben él, és az elmúlt időszakban ahol csak tudott, gyakorolt a show-ra. A titkos feladatba menedzserét és szerelmét avatta be.

A szuperdöntőbe végül a panda jutott be, akinek kiléte rejtély maradt. Vasárnap pedig újabb négy versenyző mutatkozik be a show-ban.

fotó: TV2

Kapcsolódó Cikkek