2020. március 30., hétfő
Zalán

Belföld

Sosem lesz vége? Újabb horrorszállítmány az M5-ösön – Fotó!

Úgy tűnik, nem lehet megállítani azokat a sofőröket, akik veszélyesebbnél veszélyesebb módját választják különböző járművek szállítására.

Vasárnap délelőtt az M5-ös autópályán kellett közbe lépniük az egyenruhásoknak, miután a Szatymazi pihenőhely előtt ellenőriztek egy litván honosságú járművet, amely nyitott raktérajtóval közlekedett Szeged irányába.

Fotó: Police.hu

A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a grúz sofőr a kamion rakterében két személygépkocsit szállított, részben a lenyitott hidraulikus emelőhátfalon is túlnyúlva – írja a Police.hu.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Járványügyben mindenki kormánypárti

    Járványügyben mindenki kormánypárti

    Sikerült a többséget meggyőznie a kormánynak a koronavírus-törvény hatálya és a járványügyi rémhírterjesztés elleni fellépés kapcsán – közölte legfrissebb, ezer ember telefonos megkérdezésével készített közvélemény-kutatásának eredményét ismertetve a Nézőpont Intézet az MTI-vel.

  • Hollik: Az ellenzék ne terjesszen hamis információkat

    Hollik: Az ellenzék ne terjesszen hamis információkat

    Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója közösségi oldalára feltöltött videóban kérte meg az ellenzéket, hogy ne terjesszen hamis információkat arról, miszerint az Európai Uniói segítséget biztosít Magyarország számára a koronavírus-elleni harcban.