2020. július 03., péntek
Kornél, Soma

Extra

Tüntetés állította meg Oszvald Marikáékat! Hogyan folytatja a raliversenyt?

A Budapest–Bamako raliversenyen részt vevő Oszvald Marikáék Szenegálban ragadtak, mert Guineában véres tüntetések vannak.

Élete legnagyobb kihívásával indította a 2020-as évet Oszvald Marika. Indult a Bamako raliversenyen, amit most egy tüntetés nehezít meg. A művésznőt a háborús helyzet azonban egy cseppet sem ijeszti meg.

“Most Saint Louisban tartózkodunk Szenegálban, és várunk arra, hogy kijelöljenek nekünk egy újabb útvonalat, amin biztonságosan tudunk átmenni” – mesélte a Borsnak Oszvald Marika. Az Operettszínház sztárja hozzátette: “Az otthoniakat is megnyugtattam, hogy semmi gond nincs.”

Fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.