2020. április 08., szerda
Dénes

Extra

Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a következő, vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra. 

Szőke Zoltán: Csak a feleségem tudott róla 


Szőke Zoltán Nicsak, ki vagyok? fotó: TV2

Az első leleplezés okozta talán a legnagyobb döbbenetet. A színész tavaly, 21 év után hagyta el az egyik kereskedelmi csatorna napi sorozatát, majd a TV2 maszkos műsorában tért vissza bagolyként. „Lent a garázsban gyakorolgattam, próbáltam kiénekelni a hangokat. (…) Csak a feleségem tudott róla, ő volt az, aki kíváncsian követte, hogy vajon akkor mi lesz ebből? Mekkorát fog ez robbani? (…) Soha nem volt még ilyen jellegű kihívásban részem” – mondta Zoli, aki a megtévesztés érdekében egy műanyag gyümölcsökkel kitömött melltartót is viselt a jelmeze alatt.

Jolly: Közel voltam hozzá, hogy megfulladjak 


Jolly Nicsak, ki vagyok? Fotó: TV2

A mulatós énekes mindenkit meglepett mikor felfedte: ő volt az asztronauta. Jollyn az első produkciója után látható volt, hogy alig kap levegőt. „Abszolút nem kaptam benne levegőt, közel voltam hozzá, hogy megfulladjak. (…) Hálás vagyok, hogy a műsorban szerepelhettem és megmutathattam egy másik oldalamat is, hogy bizony tudok utánozni nem akármilyen énekeseket is” – fogalmazott kiesése után a zenész, aki egyedül barátnőjét avatta be a titkos feladatba.

Vajna Tímea: Segített kizökkenteni a gyászból

Vajna Tímea Nicsak, ki vagyok? fotó: TV2

Kajdi Csaba már az első produkció után sejtette, a szőrmók jelmez alatt Vajna Tímea van. Az utolsó körben pedig sikerült csapattársait is meggyőznie, így pontot szereznie az első adásban. Az üzletasszony egy éve elhunyt férje, Andy Vajna miatt vállalta el a felkérést, a magyar filmes ugyanis már korábban szerette volna képernyőre vinni ezt a műsort. „Nagyon jól éreztem magam, segített kicsit kizökkenteni a gyászból. Életembe nem kaptam még ennyi pozitív üzenetet. (…) Andy mutatta meg nekem korábban az interneten, hogy mi lenne, ha ezt a műsort behozná Magyarországra. Miatta vállaltam el, remélem nagyon büszke rám” – mondta Timi, aki két nappal a műsor előtt meghúzta a hátát, ezért fájdalomcsillapítókkal és tapasszal próbálta enyhíteni a fájdalmát a show alatt. A műsorért kapott díját pedig két gyermekkórháznak ajánlotta fel.

Majka a héten nő lesz? 

Majka nem akarta elhinni, hogy a szőrmók alatt Vajna Timi van, ezért megfogadta, ha tényleg ő rejtőzik alatta a következő adásba női ruhában szerepel majd.

Kapcsolódó Cikkek