2020. február 21., péntek
Eleonóra

Program

Valentin-napi élmények a Campona KockaParkban

Egy szuper időtöltés mindenki számára pozitívvá formálhatja a szerelmesek napját! Aki pedig igazi Valentin-nap rajongó, annak egyszerűen vétek lenne kihagyni ezt a lehetőséget!
A Campona KockaParkban 18 és 22 óra között február 14-én garantált, hogy senki nem fog unatkozni! A kortalanul élvezhető építőkockák nyújtotta szórakozás egy felemelő élmény, az együtt töltött idő, a közös játék és alkotás pedig kétségkívül mosolyra fakasztó kikapcsolódást jelent. A 15 percenként induló tárlatvezetéseken kulisszatitkokra is fény derül, de ha inkább párunkkal szeretnénk felfedezni az apró részleteket, akkor egy játékos kvíz segít ebben nekünk. Közben akár elrejtett legószívecskéket is felfedezhetnek az érdeklődők. A KockaParkban nem csak a gyerekek merülhetnek el a játék nyújtotta élményekben. Felnőttként is vezethetjük például a távirányítós autókat, ezen az estén akadályokkal nehezített pályán kell ügyességünket, manőverező tudásunkat bizonyítani.
A programok között helyet kap egy kis társasjátékozás is, melynek keretein belül játékmesterek segítségével ismerhetjük meg a Sárkánypalota, a Yukon, a Laser és a Vasútvonal nevű játékok szabályait.
De lesz itt még érdekes fotótárlat is, melyen Lampert Benedek érdekes legófigurákat teljesen élethű vagy éppen filmes környezetben ábrázoló képsorozatát tekinthetjük meg. A Valentin-napon az egyszerűen elmaradhatatlan kulináris élvezetekről finom legó, piros epres (alkoholmentes) koktél és belga töltött fánk gondoskodik majd.
Apró emlékeket tud mindenki készíteni egymásnak a programok során. Ez lehet akár legóékszer vagy éppen kulcstartó is. A várható igen nagy érdeklődés miatt a [email protected] címen kell regisztrálni 02. 12-ig.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek