2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Vidnyánszky meglátogatta Törőcsik Marit

A Nemzeti Színház igazgatóját velemi otthonában fogadta a 84 éves színésznő. 

Törőcsik Mari sokat gyengélkedett az elmúlt hónapokban, többször is járt kórházban. Mostanra kicsit jobban van, így örömmel fogadta otthonában Vidnyánszky Attilát, aki különleges ajándékokkal érkezett a Kossuth-nagydíjas színművésznőhöz. A Nemzet Színészeit jelképező, 12 szál sárga rózsából álló csokorral – ami a művésznő kedvence –  és A szarvassá változott fiú című film díszdobozos DVD-jével kedveskedett, valamint arról is beszámolt Törőcsiknek, hogy most is milyen sokan szeretik őt, és hiányolják a színpadról.


„Nagyon sokan szeretik, Mari. Még mindig ön az ország nagy, első számú színésznője. Annyi taps és annyi siker szerintem nem volt az elmúlt 100 évben más színésznőnek. A nézők kérdezik még mindig, hogy visszajön-e” – mondta az igazgató. Szavait mosolyogva hallgatta a 84 éves művésznő, akinek legendás humora a régi, velemi otthonából kíséri figyelemmel az ak­tuális bemutatókat és híreket. Természetesen készül a Nemzet Színésze-választásra. Vidnyánszky Attila pedig megígérte Marinak, hogy tavasszal visszatér Velembe.

Fotók: Eöri Szabó Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.