2020. június 01., hétfő
Tünde

Extra

75 milliót ér Rácz Gergő és Orsovai Reni dala

Hat hét elképesztő küzdelem után véget ért a A Dal 2020. A győztes Rácz Gergő és Orsovai Reni lett, daluk a „Mostantól” 75 millió forintot ér, amit zenei karrierjükre költhetnek. A két énekes a döntő után meghatódva nyilatkozott a Lokálnak, egymást csipkedték, mert azt hitték mindez csak egy csodás álom.


MTI/Mónus Márton

– Gergővel folyamatosan csipkedjük egymást, mert nem tudom elhinni, hogy ez az egész valóban megtörtént. Olyan mintha álmodnék. Sose nyertem még semmit – kezdte a Lokálnak Orsovai Reni, aki Rácz Gergővel együtt megnyerte a Duna Televízió A Dal 2020 műsorát.


– Nagyon féltem, hogy mi lesz ma. Nem gondoltam volna, hogy ennyire átérzik az emberek azt, amit megfogalmaztam, hiszen a megcsalás nem egy népszerű téma. Most arra vágyom a legjobban, hogy reggel magamhoz ölelhessem a másfél éves kislányomat, aki szintén imádja a dalt. Rendszeresen kéri, hogy hallgassuk meg – mondta lapunknak Rácz Gergő, aki az adás után feleségével és Renivel ünnepelte meg az elsöprő sikert. Fotó: Cser Dániel

Nem csak pénznyereményt kaptak

Rácz Gergő és Orsovai Reni dala, a Mostantól nyerte Az Év Dala címet és a 75 millió összértékű nyereményt, amellyel tovább építhetik zenei karrierjüket. Többek között felléphetnek a legnevesebb hazai fesztiválokon, így például a VOLT Fesztiválon és a Strand Fesztiválon, az egyik koncertjükről tévéfelvételt készít az MTVA, valamint számos egyéb megjelenéssel is támogatja az előadó párost, és így a magyar könnyűzene fejlődését. Orsovai Reni és Rácz Gergő dala dupla sikert aratott, hiszen az online közönségszavazáson ők nyerték A Dal Akusztik díjat, amit szintén a szombat esti döntőn vehettek át. Reni, Gergővel és saját zenekarával, a Nenével is a legjobb négy közé jutott.

 

Kapcsolódó Cikkek