2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

A Nanushka bezárja budapesti és New York-i üzletét

A koronavírus-járvány miatt a budapesti és New York-i üzletének bezárása mellett döntött a Nanushka.

A Nanushka divatmárka a koronavírus terjedésével kialakult veszélyhelyzet miatt úgy döntött, átmenetileg bezárja budapesti és New York-i üzletét.

A Nanushka számára a vásárlók és a dolgozók egészsége a legfontosabb, ezért úgy éreztük helyesnek, ha most félretesszük az üzleti szempontokat és kizárólag online árusítunk – mondta Sándor Szandra, aki reméli, hogy hamar rendeződik a helyzet, de addig is a cég munkatársai otthonról dolgoznak majd.

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.