2020. április 01., szerda
Hugó

Életmód

Epermester Pincészet – Epervér

A barrique-olt száraz eperbor két hónapig tölgyfa hordóban érlelt, tahitótfalui eperből készült nedű.

Hosszú évek kitartó munkájának eredményeként jött létre a Szentendrei-sziget 150 éves múltra visszatekintő epertermesztését is újjáélesztő vállalkozás, az Epermester Pincészet. A cég tulajdonosai lokálpatriótaként elkötelezettséget éreznek a helyi értékek megőrzése, valamint a helyi lakosság számára versenyképes munkahelyek megteremtése iránt, ezért elsőként olyan különleges terméket szeretnének bevezetni a magyar piacra, amely megállja a helyét a legnívósabb hagyományos és gyümölcsborok között. Az Epermester Pincészet születése annak a nemes gondolatnak köszönhető, amely a tahitótfalui eperkultúra újraélesztését tűzte ki célul.

Kapcsolódó Cikkek