2020. április 08., szerda
Dénes

Extra

Így viselik a koronavírus-helyzetet a hazai sztárok

A koronavírus által kialakult helyzet mindenkit megvisel, köztük a hazai hírességeket is, a rendkívüli intézkedések miatt közelgő fellépéseiket, előadásaikat is le kellett mondani. A kialakult helyzetet mind máshogy kezelik: van, aki vitaminkúrával erősíti az immunrendszerét, míg más önkéntes karanténba vonult, és otthonából próbálja ellátni munkáit. 

Liptai Claudia: Az agyamban és a szívemben félelem van


fotó: Cser Dániel

A 46 éves színésznő már a vészhelyzet előtt beszerezte a szükséges maszkokat, és gyermekeit is otthon marasztalta. „Az agyamban és a szívemben félelem van és kérdések cikáznak. Sokan azt gondolják, a médiában dolgozó emberek rengeteg pénzt tudnak felhalmozni. Jelentem, Beyoncét biztos nem rázná meg ez a helyzet úgy, mint minket. (…) Megpróbálom ezt az időszakot más szemmel nézni. Együtt vagyok a gyerekeimmel, nem kell rohanni sehova, és nagyon sok mindent újragondolhatok. Persze azt szeretném, hogy minél hamarabb elmúljon a szeretteim és minden embertársam féltése” – írta Liptai.

Lotfi Begi otthonról pörgeti a lemezeket


fotó: Facebook

A Rádió 1 lemezlovasa nemrég tért haza családjával egy 20 napos nyaralásról, aminek során jártak Dohában, Bangkokban és Krabin. – Sajnos a kialakult vírushelyzet miatt nem szeretnék kockáztatni, így önkéntes karanténban vagyok, de a csodálatos kollégáimnak köszönhetően tudok dolgozni itthonról élőben! – mondta Begi.

Király Linda infúzióval erősíti immunrendszerét

fotó: Instagram

„Ez a pár nap kényszerpihenő számomra a pihenésé és inspirációé” – osztotta meg követőivel az énekesnő, aki mindenkit arra int, vigyázzon magára, és tartsa be az utasításokat. Ő maga is hisz a megelőzésben, ezért vitamininfúzióval erősíti immunrendszerét.

Árpa Attila segít bevásárolni

A színész Facebook-oldalán ajánlotta fel segítségét. A kezdeményezéséhez már több barátja is csatlakozott. „Idős 12. kerületi lakosok/Hegyvidékiek! (…) Szívesen segítek bevásárolni, ha nem mersz boltba menni, kimozdulni. Van nagy kocsim, le is mondták a fellépéseimet, tehát ráérek. Privát üzenetet írj, ha érdekel. Előre szólok, ha sokan írtok, nem tudok majd mindenkinek segíteni, de ami tőlem telhető, azt megteszem.”

Pásztor Erzsi a lányáért aggódik

A 83 éves színésznő lánya Olaszországban él, egy helyi idősotthon vezetője. Pásztor Erzsi nagyon félti Henit, mert a koronavírus egyik gócpontjában él. „Félve néztem a híreket, született aggódó vagyok” – nyilatkozta a Hot! magazinnak. Szerencsére Henivel minden rendben van, és bár a térségben érződik a vírus hatása, a környezetében nincs pánik.

Kapcsolódó Cikkek