2020. április 10., péntek
Zsolt

Sport

Kedden újra átélheted a csodát, maradj otthon és öltözz fel!

A magyar fociválogatott négy éve hatalmas bravúrral kezdte az Eb-t. Ma erre emlékezhetünk az M4 Sport segítségével- írja a Ripost.

Az M4 Sport kedden este 20 órától az Ausztria–Magyarország (0–2) 2016-os Eb-csoportmérkőzés hangulatát megidézve viszi el az otthonokba az örömkönnyfakasztó találkozót azzal a különbséggel, hogy most a nézők, szurkolók még hangsúlyosabb szerepet kapnak. A közszolgálati sportcsatorna #éldátújra jeligével arra hívja a sportkedvelőket, hogy emlékezzenek vissza és osszák meg, hogyan élték meg a négy évvel ezelőtti csodát és hogyan élik át újra a mostani, szintén történelmi időben, a tévéképernyő előtt. A legjobb posztokból válogatást közölnek felületeiken.


 (MTI/EPA/Caroline Blumberg)

 

Mutasd meg, hogyan szurkoltál négy éve és hogyan szurkolnál most a magyar labdarúgó-válogatottnak! Szürke mackónadrágban mentél dolgozni? Vedd elő újra, lőj egy képet magadról, taggeld be a barátaidat, munkatársaidat és töltsd fel az M4 Sport Facebook oldalára március 24-én délután 15 órakor a kapcsolódó poszthoz vagy töltsd fel a saját oldaladra #éldátújra hashtaggel.

Kapcsolódó Cikkek