2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Extra

Rosszakaró hozza kínos helyzetbe Kordáékat

Betelt a pohár Kordáéknál. Egy ismeretlen rosszakaró rendszeresen feltöri a hivatalos Facebook-oldalukat, csakis kizárólag azért, hogy a házaspárt kínosabbnál kínosabb szituációba hozza. Balázs Klári és férje, Gyuri bácsi most megtették a szükséges lépéseket. 

Balázs Klárinak nemrég tűnt fel, hogy valami nem stimmel.
– Olyan üzenetekre és kommentekre lettem figyelmes, amelyekhez se nekem, se Gyurinak nem volt köze – kezdte lapunknak bosszankodva az énekesnő.

Fotó: Lokál

– Gyanút fogtam, hogy talán valaki illetéktelenül kezeli a hivatalos közösségi oldalunkat, és a mi nevünkben írogat mindenféle marhaságokat. Hol a nyugdíjasokat szidta, hol vadidegen emberekre tett kéretlen megjegyzéseket. Hihetetlen, hogy egyeseknek ennyi ideje van – részletezte Korda György felesége, aki nem nézhette tétlenül, hogy valaki tönkreteszi a jó hírnevüket.

– Fogalmam sincs, hogy ki ez a rosszakaró, nem tudok róla, hogy lenne ellenségünk. Bárki is legyen az illető, nem hagyhatjuk, hogy folyton-folyvást lejárasson bennünket, ezért segítséget kértünk. Megkerestük egy ismerősünket, hogy jelentse a problémát a Facebooknál, ami meg is történt. Kiderült, hogy ez a valaki hat különböző IP-címről is feltörte az oldalunkat. Nem tudom, hogy mi a következő lépés, én csak annyit tehetek, hogyha találkozom ezekkel a furcsa hozzászólásokkal és üzenetekkel, akkor törlöm őket. Nekem se időm, se energiám nincs ilyen pitiáner alakokkal leállni, szégyellheti magát az, akinek ez szórakozást jelent – tette hozzá Klárika.

Pofátlan üzeneteket kap


Balázs Klári és Korda György 40 éve házasok, mégis vannak olyanok, akik ennyi idő után is megkérdőjelezik a köztük lévő szeretetet.

– Nap mint nap kapok olyan kioktató üzeneteket, hogy én csak azért vagyok valaki, mert a Korda György feleségül vett. Erre csak azt tudom mondani, hogy csinálják utánam azt, amit az elmúlt négy évtizedben letettem az asztalra – mondta az énekesnő.


„Tönkreteszik a sok kamuval”

Klárika szerint az internet jó dolog, de csak akkor, ha értelmes dolgokra használjuk.

– Manapság olyan könnyű információhoz jutni, ez nagy kincs. Csak rákeresünk a neten, és már ott is van. Annyi hasznos dolgot lehetne rajta csinálni, zenét hallgatni, nyelvet tanulni, művelődni… De egyesek ezt is csak tönkreteszik a sok kamuval, amit közzétesznek rajta – mondta felháborodva Gyuri bácsi felesége.

Kapcsolódó Cikkek