2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Belföld

Támogatják a magyarok a koronavírus-törvényt

A magyarok elsöprő többsége szerint a politikusoknak most félre kell tenniük az ellentéteiket, és meg kell szavazniuk a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényt – derült ki a Századvég felméréséből.

A megkérdezettek több mint kétharmada (68 százalék) szerint a politikai erőknek támogatniuk kell a veszélyhelyzetet meghosszabbító jogszabályt. Mint ismert, hétfőn az ellenzék nem szavazta meg a koronavírus-járvánnyal szembeni védekezéssel, és a veszélyhelyzeti intézkedések fenntartásával kapcsolatos törvényt.

 

 

Fotó: Lokál

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Minden idők legnagyobb gazdaságélénkítő akcióterve jön

  Minden idők legnagyobb gazdaságélénkítő akcióterve jön

  Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön telefonon egyeztetett Johannes Hahn-nal, az Európai Unió költségvetési biztosával egy, az állami beruházási támogatásokat megkönnyítő új rendszerről, amely megkönnyítheti minden idők legnagyobb gazdaságdinamizálási akciótervének kivitelezését.

 • Folyamatosan érkeznek a védőfelszerelések

  Folyamatosan érkeznek a védőfelszerelések

  Lakatos Tibor az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője csütörtöki sajtótájékoztatón számolt be a koronavírus-járvány elleni védekezés részeként hozott intézkedések hatékonyságáról, és biztosított mindenkit a védőfelszerelések elegendő mennyiségéről.

 • Orbán Viktor: A járvány hosszú lesz

  Orbán Viktor: A járvány hosszú lesz

  Orbán Viktor miniszterelnök és Palkovics László innovációs és technológiai miniszter csütörtökön videókonferencián tárgyalt a koronavírus-kutatócsoportok vezetőivel.

 • Újabb segítség a családoknak!

  Újabb segítség a családoknak!

  A kormány a veszélyhelyzet végéig fenntartja az olyan családvédelmi intézkedéseket, mint a GYED, a GYES, a GYET meghosszabbítása. Ha a gyermekgondozási díjra való jogosultság a veszélyhelyzet kihirdetésekor, azaz 2020.