EUR: 356,33 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Egyéb Érd

Veszélyhelyzeti ellátás a rendelőben

Csak sürgős, életveszély vagy tartós egészségkárosodás elhárítását szolgáló ellátásokat végeznek a veszélyhelyzet ideje alatt a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben. Az egynapos sebészet, a terápiás kezelések és a szűrővizsgálatok szünetelnek.

Az intézménybe csak a Felső utcai kapun keresztül lehet belépni, ahol az egészségügyi dolgozók néhány kérdést tesznek fel a betegeknek. Csak indokolt esetben lehet orvosi ellátást kérni a veszélyhelyzet ideje alatt.


A rendelőintézet hétfőtől csütörtökig 7.00 órától 19.00 óráig, pénteken 7.00 órától 13.00 óráig tart nyitva!

A labor 7–10 óráig, 10 fős csoportokban fogadja a betegeket. A leletkiadás a járványveszély miatt szünetel, az orvos azt az EESZT rendszerén keresztül tekintheti meg. Kísérők nem mehetnek be a rendelőintézet, kivéve, ha olyan beteget kísérnek, aki önállóan nem tud közlekedni. A szakorvosi beutalók a vészhelyzet megszűnését követően még 90 napig érvényesek lesznek.

HÁZIORVOSI, GYERMEKORVOSI RENDELÉSEK

A háziorvosi betegellátás folyamatos, de mielőtt felkeresi orvosát, telefonáljon! A személyes látogatások minimalizálása érdekében csak indokolt esetben menjen a rendelőbe! Receptet telefonon kérhetnek, az igény bejelentése után a gyógyszer átvehető a gyógyszertárban a tajkártya, illetve a személyi igazolvány bemutatásával.

A GYÓGYSZERTÁRAK

nyitvatartása

változatlan! 

TÁPPÉNZ

A táppénzre jogosító igazolásokat csak akkor kell kiállítani, ha a táppénzes állomány letelt!

Kapcsolódó Cikkek