2020. július 06., hétfő
Csaba

Extra

Völgyi Zsuzsi pánikba esett a maszk alatt

Ismét három hatalmas meglepetésnek lehettek szemtanúi a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című műsorának nézői. A sztárcsapatok tagjai közül egyikük sem találta el, hogy a maszkok alatt Ördög Nóra, Völgyi Zsuzsi és Pély Barna volt. 

Egyre nehezebb kitalálni, kiket rejtenek a maszkok a TV2 show-műsorában. Az első leleplezés során a Szívkirálynőt fedték fel, aki mély hangon szólalt meg, így a sztárcsapatok két férfi énekesre tippeltek. Mindenki megdöbbenésére azonban a maszk alatt Ördög Nóra volt. A műsorvezető egyedül férjét avatta be a titokba. – Féltem tőle, hogy a kollégáim felismernek – mondta az adás után Nóri, akinek gyermekei otthon sikongattak, amikor meglátták édesanyjukat a színpadon.


A második kör végén a Bohóc lepleződött le, akinek öltözete Völgyi Zsuzsit, a Romantic énekesnőjét takarta. – Először, amikor megkaptam a jelmezt, teljes pánik tört rám. Fél perc múlva mondtam, hogy azonnal vegyék le, mert erős szívdobogás és rosszullét jött rám. Sosem volt még ilyen érzésem – mesélte Zsuzsi.

Az utolsó fordulóban Pély Barna bújt elő az Elefánt jelmezéből. A sztárcsapatok itt is nagyon mellélőttek, ők ugyanis végül Keresztes Ildikóra és Tóth Gabira tippeltek. – Elkezdtünk összejárni Ganxstával, állati kellemetlen volt előle eltitkolni mindent – nyilatkozta Pély.

fotók: TV2

Kapcsolódó Cikkek