EUR: 350,84 Ft
CHF: 331,60 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Belföld

Fidesz: Az MSZP kérjen bocsánatot!

Bocsánatkérésére szólította fel a Fidesz-frakció szerdán az MSZP-t a népjóléti bizottság előző napi, a koronavírus-járvánnyal foglalkozó ülésével kapcsolatos nyilatkozat miatt.

Korózs Lajos, a népjóléti bizottság szocialista elnöke szerdai online sajtótájékoztatóján a testület keddi üléséről szólva úgy fogalmazott: Müller Cecília országos tisztifőorvos megfutamodott.


“Csak a szokásos: az MSZP hazudik” – írta erre reagálva a Fidesz-frakció az MTI-nek küldött közleményében.

Hangsúlyozták: mindenki láthatta, követhette, hogy Müller Cecília – ahogy hónapok óta minden nap – kedden is tájékoztatta a lakosságot az éppen aktuális ügyekről, majd ezután több mint négy órán keresztül válaszolt a védekezéssel kapcsolatos kérdésekre a parlament népjóléti bizottságában.

Ezzel szemben Karácsony Gergely főpolgármestertől csak annyira futotta, hogy közölte, “kicsit fáradt”, azt meg “engedjük el”, volt-e rühesség az általa fenntartott, gócponttá vált Pesti úti idősotthonban, vagy hogy volt-e titoktartási szerződése az orvosnak – írta a Fidesz-frakció, úgy értékelve: Karácsony Gergely válaszok helyett megint csak hárította a felelősséget.

Közleményükben ízléstelennek nevezték, amit a szocialisták “játszanak”, arra szólítva fel őket, hagyják abba a hangulatkeltést, és kérjenek bocsánatot.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek