EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Belföld

Karácsony lemondását követelik a budapestiek

Karácsony Gergelynek nem sikerült felnőni a feladathoz és képtelen kezelni a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet. A budapestiek az interneten követelik a főpolgármester lemondását, erről a számolt be a Ripost.

Karácsony Gergelynek nem sikerül a helyzeten felülkerekedni, lassan elnyeli a káosz Budapestet. A koronavírus-járvány közepén sikerült meghoznia azt a döntést, hogy ritkábban járjanak a tömegközlekedési eszközök a fővárosban (bár a tömegfelháborodás miatt visszakozott később), a parkolási díjakhoz pedig foggal-körömmel ragaszkodik – írja a portál.


Az emberek természetesen fel is háborodtak és a főpolgármester Facebookján kérik számon: mégis miért játszik még mindig emberéletekkel?

  • „Szívből örülök mélyen tisztelt Főpolgármester Úr, hogy a Főváros pénztárcája fontosabb önnek, önöknek, mint az emberek egészsége, élete” – írta az egyik kommentelő.

 

  • Tökéletesen „világos, hogy nem lehet torlódás a BKK járatain.” Ez volt az oka, annak is, hogy ma reggel az M3-as metrón, és a 14-es villamoson is, nemhogy másfél méter távolságot, de még fél métert sem tudtunk tartani. Pont annyira állt a T. Polgármester úr a helyzet magaslatán, mint amikor leesett az a pár centis hó. Csakhogy most sokkal nagyobb a gond, mert az életünkkel játszik! Reggel 5 órakor kellett volna felszállnia a 168E járatra. A Kossuth nyomdánál az emberek már nem férnek fel a buszra. Mint a heringek úgy állunk a buszon. Tessék, kötelező távolságtartás. Miközben az ország összefogott az egészségügyi dolgozók megsegítésére, Karácsony akkurátusan a homokba dugja a fejét…

 

  • „Lehet ingyenessé kellene tenni a parkolást, sokan nem dolgoznak. Így is meg lehetne oldani” – írta egy újabb polgár a Facebookon.

 

  • „Minden nagyvárosban rájöttek mar, hogy ingyenessé kell tenni a parkolást. Itt meg nem sikerült, nyilván mert nincs meg egy olyan város, ahol ennyire jó biznisz lenne a parkolás.”

 

  • „Alkalmatlan vagy! Nagyon nevetségesnek tetszik lenni a főpolgármester bácsinak. Sokan bocsánatkérést és lemondást várnak.”

 

  • Reméljük a fejében is lassan világosság lesz, és talán még Ön is megérti, hogy a járványveszély az nem valami trükk. Még mindig várjuk az őszinte bocsánat kérését. Menjen be az ATV-be nézzen bele a kamerába, és kérjen bocsánatot a budapestiektől a „bölcs” intézkedései miatt. Utána pedig mint egy igazi demokrata és rátermett vezető hozza meg az egyetlen lehetséges döntést, és mondjon le – írta az egyik kommentelő.

Kapcsolódó Cikkek