2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Karanténkoncertet adott Ákos, megmutatta a lányát: Anna gyönyörű és tehetséges

A Kossuth-díjas előadóművész a Maradj Otthon! fesztivál keretein belül vlog formájában tárja a rajongók elé a karanténnaplóját, melynek legújabb részében a nagylánya is szerepet kapott – írja a Ripost.

A zenés félóra végén az énekes elárulta, hogy legközelebb Anna dalaiból tartanak majd bemutatót.

„Rövidesen Anna szólólemezén fogunk dolgozni, illetve akkor, ha a karanténban egyáltalán le tud érettségizni. Az idei közös turnénk is lehet, hogy jövő évre tolódik át. Nem baj, srácok, majd jövőre pótolunk mindent!” – ígérte a rajongóknak Ákos, aki egy néhány perces, rögtönzött magyarórát is tartott Annával a videó végén.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.