2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb IX.kerület

Közlekedési segítség az ápolóknak

Húsz kerékpárt adtak át a múlt héten a Szent László Kórház dolgozóinak a 13 éve zajló Bringázz a munkába! kampány részeként, ami ezúttal, a koronavírusra való tekintettel, az egészségügyi és szociális dolgozók megsegítéséről és a kerékpározás egészségre gyakorolt pozitív hatásairól szól. A Magyar Kerékpárosklub arról tájékoztatott, hogy a vándortáboraihoz használt, félezernél is több darabot számláló kerékpárflottáját ajánlotta fel a fel kórházak számára, amiből elsőként a dél-pesti intézménybe vittek húsz darabot.

(fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.