EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Lady Gaga show-val ünnepli a fronton dolgozókat

Lady Gaga jótékonysági szervezete, a Global Citizen 35 millió dollárt (11 772 milliárd forint) gyűjtött össze a koronavírus-járvány elleni harc támogatására. Az énekesnő ráadásul egy nagyon jó hírt is közölt rajongóival.  

Az énekesnő egy nagyszabású televíziós est megrendezését jelentette be, amelyről elárulta, hogy Stephen Colbert, Jimmy Fallon és Jimmy Kimmel lesznek a házigazdák. Bemutatják a vírus által érintetteket, ünnepelni fogják a frontvonalban, az egészségügyben dolgozókat. Mások mellett olyan hírességek kapcsolódnak be, mint Elton John, David Beckham, John Legend, Chris Martin a Coldplayből, Andrea Bocelli, Billie Joe Armstrong, Lang Lang, Alanis Morissette és Keith Urban.


„Be akarjuk mutatni ezt a páratlan kulturális mozgalmat, és meg akarjuk ünnepelni, bátorítani akarjuk az emberi szellem hatalmát” – mondta Lady Gaga.

Kijelentette a műsorral nem akarnak adományokat gyűjteni. „Tegyétek el a pénztárcátokat, és üljetek le, élvezzétek a show-t, mindannyian megérdemlitek” – hangoztatta az énekesnő.

A One World: Together At Home című műsort április 18-án, közép-európai idő szerint éjjel két órakor fogják sugározni az ABC, az NBC, a CBS, az iHeartMedia és a Bell Media hálózatok.

Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.