2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Extra

Vastag Tamás: Felemelő érzés ilyen időkben segítséget nyújtani

Nagyon sok előadóművészről hallani, hogy különböző módon igyekeznek segítséget nyújtani a koronavírus elleni védekezésben. Így tett  Vastag Tamás is, aki most önkéntes sofőrként rója az utakat, mert úgy döntött segíteni akar az egészségügyben dolgozóknak. 

Az énekes egy régi jó barátjának, dr. Szepesvári Szabolcsnak ajánlotta fel, hogy önkéntes sofőrként koronavírusteszteket szállít.


„A napokban kezdtem el az önkéntes sofőrködést. Természetesen semmilyen fizetséget nem várok cserébe, egyedül az üzemanyagköltséget térítik meg. Úgy kerültem a körbe, hogy egy régi jó barátom szentségelt éppen, hogy nincsen elég sofőrjük. Ekkor rögtön felajánlottam a  segítségemet, és azóta kedd, szerda és csütörtöki napokon szállítom az eszközöket és a teszteket” – árulta el Tamás az acnews.hu portálnak. „Felemelő érzés ilyen időkben segítséget nyújtani. Jó érzés hasznosnak lenni, főleg mikor be vagyunk zárva otthon. Természetesen én is maszkban és kesztyűben szállítok. Ilyenkor fel sem szoktak ismerni, és csak szimplán barátkoznak velem az ápolók. Persze volt már, hogy felismertek a hangomról, ilyenkor közös képet vagy aláírást kérnek. Élvezem, hogy segíthetek” – tette hozzá az énekes.

Fotó: Cser Dániel

Kapcsolódó Cikkek