2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

A koronavírus miatt elmaradt boldogító igenek

Idén nyáron is számos híresség állt volna oltár elé élete szerelmével, hogy örök hűséget fogadjon. A hónapokig tartó lázas készülődést és az esküvő napját azonban a koronavírus miatt kialakult helyzet keresztülhúzta. Bár a rendelet szerint a ceremóniát a megfelelő óvintézkedések betartása mellett két tanú jelenlétével meg lehet tartani, június 1-től pedig a 200 fő alatti a lakodalomakat is vidéken és Pest megyében, a legtöbb sztár úgy döntött: elhalasztják a nagy napot. 

Profimedia

Katy Perry és Orlando Bloom még kislányuk érkezése előtt szeretett volna egybekelni Japánban egy hatalmas parti keretében. A vírus miatt azonban nem tudnak elutazni, és az énekesnő se szeretné magát, valamint szeretteit veszélynek kitenni. A pár ezért úgy döntött, jövőre halasztják az esküvőt, amin már gyermekük is jelen lesz.


fotó: Facebook

Majka elsőként a Lokálnak árulta el, hogy tíz év után idén júniusban elveszi Dundikát. „Régóta együtt vagyunk, itt van már az ideje. Nagy esküvőnk lesz, mindenkit meghívunk, aki fontos nekünk” – mesélte korábban a zenész, aki nemrég élő videójában elmondta: a járvány miatt veszélybe került a nagy nap. „Vártunk tíz évet ezzel, de lehet, hogy elmarad. Június 20-ig nem tudom, hogy megoldódik-e, nagyon kevés az esély. Legfeljebb áttesszük”.

Profimedia

Erzsébet királynő 31 éves unokája, Beatrix és Edoardo Mapelli Mozzi május 29-én mondták volna ki a boldogító igent egy hagyományos királyi esküvő keretében. A vírus miatt azonban az ő terveik is szertefoszlottak. Először egy szűk körű ünnepséget kezdtek szervezni, végül úgy határoztak, jövőre kelnek egybe. A hercegnő ugyanis szeretné olyan fényűző nagy ünnepségen kimondani a boldogító igent, amilyen Vilmosnak és Harrynek is volt.


Fotó: Csudai Sándor

Ada és vőlegénye, Máté egy 170 fős lakodalomra készült idén nyáron. A koronavírus miatt azonban ők is azt tervezik, hogy erre idén nem kerül sor. „2–3 hete mondtam Máténak, hogy lehet, el kéne engedni. (…) Anyagilag sok embert megvisel ez az időszak. Abból indultam ki, hogy van 170 vendég a listán, a többségük vállalkozó, vagy olyan munkából él, akik most nem tudnak dolgozni. Nem akarom őket kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy menyasszonytánc, ajándék” – mondta egy videóinterjúban a műsorvezető.

Profimedia

Emma Stone kezét decemberben kérte meg Dave McCary. A szerelmesek az eljegyzés után azonnal szervezni kezdték életük legszebb napját, amire március közepén került volna sor. A pár viszont nem szerette volna kitenni bármiféle veszélynek a több száz fős vendégsereget, akiknek egy része már egyébként is jelezte, a járvány miatt nem vesznek részt a nagy napon, így a színésznő és párja elhalasztották az esküvőt.

Demcsák Zsuzsa így is férjhez ment

Fotó: TV2

A műsorvezető és indiai szerelme, Krishan néhány hete két tanú jelenlétében örök hűséget fogadott egymásnak. A pár eredetileg családjukkal és barátaikkal együtt szeretett volna ünnepelni, amire sort is kerítenek, amint feloldják a korlátozásokat.

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.