2020. július 03., péntek
Kornél, Soma

Extra

Fordulat! Ezzel gyanúsítja a rendőrség L.L. Junior exét

Váratlan fejlemény történt a 2019-ben halálra gázolt Dávidka ügyében.

A Bors információi szerint a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsította meg a kisfiú édesanyját.

„Hétfői napon ügyfelemet gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsította meg a rendőrség. Nem tettünk vallomást, és panasszal éltünk, mert nem értünk egyet a gyanúsítással, és mert a dokumentum tartalma nem felel meg a valóságnak – mondta a Borsnak dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász, Hopp Csilla jogi képviselője.

Mint arról beszámoltunk, 2019. augusztusában a baleset a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél történt. Egy autó elütötte a gyermeket, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.