2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Görög Zita: Sok mindenre megtanított a karantén

Görög Zita három gyermekével és focista szerelmével, Laczkó Zsolttal vállalta az önkéntes karantént. A műsorvezető a nehézségek ellenére is hálás az elmúlt időszakért, és különösen büszke kislányára, Lottira, aki egy új iskolában, a távoktatásban is tökéletesen megállta a helyét.

Görög Zita két kisfiú és egy kislány édesanyja. Timon még csak másfél éves, nagy testvérei, Milán és Lotti viszont már iskolába járnak. A csinos műsorvezető rajong a gyermekeiért, a minap kislányáról írt egy szívszorító üzenetet, akire igazi hősként tekint.


„Lotti. Az én egyik hősöm. Nincs se születésnapja, se gyereknap. Mégis megérdemel egy posztot, ami arról az alkalmazkodásról és kitartásról szól, melyet új tulajdonságként fedeztem fel benne az elmúlt hónapokban. Az én csodálatos kislányomban. Az első perctől komolyan vette a helyzetet, megértette, és néhány sírós nap volt csak, amikor elege volt. {…} Ha csak a családomat nézem ebben a helyzetben, és nem tekintek ki a nagyvilágba, a drámára, mely több milliárd ember életét rázta meg, akkor hálás is lehetek ezért az ajándékba kapott időért vele. Velük” – írta többek között posztjában Zita.

Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.