EUR: 350,40 Ft
CHF: 331,05 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Sport

Indul a foci! – Tőzsérék mély vízben kezdenek

Harcra készek a futballisták, szombaton végre tétmeccset játszhatnak. Tőzsér Dániel, a debreceniek kapitánya szinte már érzi a fű illatát, hallja a bíró sípszavát. Pedig a Ferencváros otthonában kell helytállniuk az újraindulásnál.

Mi tagadás, a 34 éves korábbi válogatott futballista is másként képzelte az NB I első fordulójából elhalasztott mérkőzés pótlását. Szurkolók nélkül nem az igazi a meccs.


– A drukkerek adják a játék savát-borsát, sokat hozzá tudnak tenni a csapat teljesítményéhez, de ebben a járványtól sújtott helyzetben már annak is örülünk, hogy élesben játszhatunk – nyilatkozta a Lokálnak a debreceni középpályás. – Remélem így is örömet tudunk szerezni képernyő előtt ülőknek. Mi mindjárt a mély vízbe ugrunk, hiszen kétség sem fér hozzá, hogy most minden tekintetben a Fradi a legjobb hazai csapat, de azért az Üllői úton is okozhatunk nekik kellemetlen perceket.

A Loki talán meríthet egy kis erőt abból, hogy a Mezőkövesd a vasárnapi felkészülési mérkőzésen 1-0-ra legyőzte a Fradit.MTI/Czeglédi Zsolt


MTI/Czeglédi Zsolt

Virtuális szurkolók

Azért nem lesznek egészen üresek a lelátók az Üllői úti Groupama Arénában. Több ezer Fradi-szurkoló küldte el a fotóját a keddi határidőig, és a képeket jó minőségű, légkamrás polipropilén anyagból készült táblákra nyomtatták fel, így jól állják az időjárás viszontagságait. Az akció költségeit a klub vállalta magára, és a hírek szerint több ezer szurkoló (képe) várja majd a csapatokat.

 

 

Szombati futballprogram:

Ferencváros–Debrecen 15.55 (Az 1. fordulóban elmaradt mérkőzés pótlása.)

Magyar Kupa, elődöntő: Mezőkövesd–MOL Fehérvár 18.00, MTK–Honvéd 20.05. A visszavágókat kedden játsszák.

A találkozókat az M4 Sport élőben közvetíti.

Kapcsolódó Cikkek