2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Kamarás Iván lép Fenyő Iván helyére a Mintaapákban

Napok óta ment a találgatás, vajon ki veszi át Fenyő Iván szerepét. Most kiderült, a TV2 népszerű sorozatában Kamarás Iván bújik Szalay Géza karakterébe.

„A TV2 vezetősége úgy döntött, hogy a folytatásra nem hosszabbítja meg Fenyő Iván lejárt szerződését. A karaktere viszont nem tűnik el a sorozatból. Örömmel jelentem be, hogy a következő évadban Kamarás Iván alakítja majd Szalay Géza szerepét” – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója az Origónak.


Sok más forgatással együtt a Mintaapák készítése is leállt a koronavírus miatt. Most azonban újra elkezdték a sorozat gyártását. A csatorna tervei szerint pár héten belül újra indul a forgatás, amihez körülbelül 25 rész forgatókönyve már kész is van.

Egy héttel korábban derült ki, hogy a második évadban már nem Fenyő Iván, hanem valaki más játssza majd Szalay Géza szerepét.

A TV2 választása Kamarás Ivánra esett, aki rengeteg színházi darabban lépett fel, számos játékfilmben és tévéfilmben volt látható.

A Jászai Mari-díjas színész korábban elárulta, hogy szerinte a színészet igazi terápia.

„Ahogy megyek előre az életkoromban, egyre inkább kezdem érteni, hogy valami keresnivalóm van itt. A szerepeken keresztül keresgélte a személyiségem önmagát, ezért is mondhatjuk, hogy a színészet skizofrén szakma. Egyik személyiségből a másikba lépünk, közben pedig állítgatjuk a saját személyiségünk amplitúdóit. Utána vagy úgy maradunk, vagy nem. Ha nincs meg a valós önképünk, akkor össze is zavarhat bennünket” – fejtette ki a 47 éves színész, aki állítása szerint, az utóbbi időben egyre kiegyensúlyozottabb.

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.