2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Kigyulladt Bárdosiék otthona

A junior világ- és Európa-bajnok birkózó lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt nagyobb tragédia. Bárdosi Sándor családja mindössze két hete laktak abban az albérletben, ahol kigyulladt egy vezeték a konyhában, ahol pillanatokon belül lángolni kezdett a kábel és a fal is. 

A borzalmas eseményről Bárdosi Ildikó számolt be a közösségi oldalán.


Bárdosi Ildi
Fotó: Mészáros Diána

„Vártam, hogy beessen az ajtón, és indulhassak edzést tartani. Nálunk volt a barátnőm, és a nagynéném is. Beszélgetésünk közben vettem észre, hogy sűrű fekete füst ömlik ki a konyhapult alól. Megijedtem, ezért gyorsan kikapcsoltam, az egyébként működésben lévő gépet.
Pár másodpercre rá le is csapódott a biztosítórelé a lakásban. Mind. Áramtalanodott az egész lakás. Ekkor még több füst tört elő a mosogatógép teteje és a pult közül. Itt már tudtam, hogy baj van. A gyerekeket azonnal vittem ki a lakásból. A nagynéném elhúzta a gépet. Ekkor sújtott le minket a helyzet. Felcsaptak a lángok. Sanyinak kiabáltam a telefonba, hogy tűz van, és már tettem is le, hogy a gyerekekkel tudjak foglalkozni” – elevenítette fel a történteket a sportoló felesége.

Ildi szerencsére azt tudta, hogy vízzel nem szabad oltani, poroltó viszont nem volt a házban.


„Hívtuk a tűzoltókat, de közben próbáltuk megoldani a problémát, mert ilyen esetben jelentős lehet az anyagi kár.
Tudtátok, hogy egy lakásban a tűz kialakulásától egy szoba lángba borulásáig 5 perc is elegendő?
Hála istennek Sanyi perceken belül hazaért. Volt az autójában poroltó, így sikerült eloltania a tüzet.
Ő a mi hősünk. Mindig határozott, nem esik pánikba, kezeli a helyzetet” – írta beszámolójában a többszörös magyar bajnok párja.

Miután a tűzoltók eloltották a lángokat Ildikóék a gyerekeket rokonokhoz küldték, ők pedig akkor gondoltak bele, hogy milyen nagy szerencséjük volt, hogy nem éjszaka történt mindez, amikor az egész család otthon alszik.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.