EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Kiss Endi: Még nem tudtuk elbúcsúztatni apámat

Kiss Endi édesapja több mint egy hónapja elhunyt, a járvány miatt azonban még nem került sor a búcsúztatóra. A Hooligans dobosa sosem ápolt szoros viszonyt édesapjával, de halála előtt egy másik oldalát is megismerte. 

Fotó: Mészáros Diána

A zenész kétéves volt, amikor a szülei elváltak. Édesapjával ezután csak ritkán találkoztak, ami miatt a kapcsolatuk is viharossá vált, nyolc éve pedig egy vita miatt végleg megszakították egymással a kapcsolatot. A férfi azonban nemrég kórházba került, és Endi meglátogatta.


„Sokszor próbálkoztam, de se engem, se az unokáit nem engedte be az ajtón. Nagyon kemény ember volt. Talán érezte, hogy nagy a baj, ezért engedett a végén közelebb, de áldom az Istent, hogy életében először láthattam egy másik arcát. Megismerhette a lányaimat, az unokáit, és mi is többet beszélgettünk. Szörnyű volt látni a szemében a rádöbbenést, hogy mennyi minden másként alakulhatott volna” – vallott a Ripostnak a zenész, akinek április elején hunyt el az édesapja, de a járvány miatt eddig nem helyezték örök nyugalomra.

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.