2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Meggyógyult! Munkába állt Barta Sylvia

Nehéz heteken van túl Barta Sylvia. A TV2 időjósa nagyon boldog, hogy legyőzte a koronavírust, és már alig várta, hogy újra dolgozhasson. Kedd reggel a nézők legnagyobb örömére ez meg is történt.

Fokozatosan visszatérhet régi szokásaihoz Barta Sylvia. A csinos időjós hat hét alatt gyógyult fel a koronavírusból, ami miatt a legkritikusabb napokon sem szagokat, sem ízeket nem érzett. A legjobban azonban a kutyasétáltatás hiányzott neki, így gyógyulása után végre elmehetett kedvencével egy kis kirándulásra. Lédivel a Mokkába is bejelentkeztek, ahol Sylvia az első munkanap örömeiről mesélt.


– Korai volt a kelés, és szokatlan. Így az első munkanapon Lédivel együtt nagyon izgulok, legalább annyira, mint amikor 20 év után – másfél évvel ezelőtt – visszatértem a TV2 képernyőjére. Most nem telt el ennyi idő, csak két hónap, de ez a két hónap betegséggel telt, szinte egy másik dimenzióban voltam. Nagyon elszoktam a hétköznapi rutintól, annyira, hogy kutyát sem sétáltattunk, így most nagyon nagy öröm, hogy újra itt vagyunk a Normafán. Örülök, hogy végre kiszabadultunk, izgatott vagyok a mai nap miatt, ma este leszek újra adásban – mondta a már gyógyult időjós.

Fotó: Mokka

fotó: TV2

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.