EUR: 350,72 Ft
CHF: 331,08 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Életmód

Online kertészeti kiállítás

Online nyitotta meg kapuit a legnépszerűbb londoni kertkultúra-kiállítás, a Chelsea Flower Show.

A nagy hagyománnyal bíró kertépítő-, kertészeti kiállítást minden évben a királyi család tagjai, a brit közélet hírességei nyitják meg, ám idén a koronavírus-járvány miatt a Királyi Kertészeti Társaság (RHS) kénytelen volt lefújni a rendezvényt.

Helyette az interneten virtuális események sora várja a közönséget a legnevesebb brit kert- és tájépítők, kertészek részvételével.

Az érdeklődők betekinthetnek díjnyertes kertészetek munkájába, tanulmányozhatják a palántázást, a növények ültetését, a gyerekek részt vehetnek egy iskolai kertészeti klub munkájában, és szakembereket is lehet majd bombázni kérdésekkel.

A rendezvény különösen azok számára lesz érdekes, akik a járvány miatti korlátozások idején belevetették magukat a kertészkedésbe.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sok cégnek bejött a távmunka, ezért marad

  Sok cégnek bejött a távmunka, ezért marad

  Óvatosan állnak hozzá a magyar cégek az irodáik újranyitásához. A vezetők többsége hosszútávon is be akarja építeni a járványhelyzet alatt bevezetett, és azóta bevált távmunka megoldásokat – derült ki a felhő alapú szolgáltatások közvetítésével foglalkozó Kvazar.

 • Rongyszőnyeg elnyűtt pólókból

  Rongyszőnyeg elnyűtt pólókból

  A téli holmik átválogatása után nem érdemes rögtön a kukába dobni az elnyűtt cuccokat. Érdemes inkább eltenni, és a megfelelő darabokból csíkokat hasítani, gombolyagot készíteni és azután szőnyeg készítésre felhasználni.

 • Szerencsét hozó pilea

  Szerencsét hozó pilea

  A lakást nemcsak a papírdekorációk tudják díszíteni, hanem a növények is. A modern otthonok egyik legérdekesebb dísze a pénzlevelű pilea.