EUR: 349,53 Ft
CHF: 330,06 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Extra

Szebeni István: Nem hagyhatom, hogy a fiamnak is úgy kelljen felnőnie, ahogy nekem kellett

Nehéz gyermekkora volt a TV2 sztárjának. Szebeni István szegény családból származik, volt olyan időszak, hogy a konyhában kellett aludnia. István kitartásának köszönheti mai karrierjét. Tudatosan, speciális gyógynövényekkel védekezik a vírusok ellen, és vigyáz az egészségére, mert nem szeretné, ha kisfiának nélkülöznie kellene, ha édesapjával bármi történne.

Példaértékű lehet sokak számára az a siker, amit Szebeni István elért. A TV2 Tények műsorvezetője nagyon szegény körülmények között élt, de ez inkább mindig motiválta őt arra, hogy többet tegyen.

Fotó: Lokál

„Nekem soha nem volt »hátszelem« vagy családi védőhálóm. Debrecenben éltünk egy kétszobás panelben a hetediken, és volt pár év, amikor a nagymamám is velünk lakott. A szüleim az egyik, a nagyi a másik szobában, én pedig a konyhában aludtam. Mindenért egyedül küzdöttem meg, és a mai napig az munkál bennem, hogy egyszerűen nem hagyhatom, hogy a fiamnak is úgy kelljen felnőnie, ahogy nekem kellett. Ezért mindent megbecsülök, és mindenre igyekszem vigyázni, amim csak van, főként az egészségemre. Különösen fogékony vagyok a természetes megoldásokra, és szedek egyedi gyógynövényekből készült immunerősítőt, a természetből származó anyagok felerősítik egymás hatását, és újjáépítik a védelmi mechanizmust. Erre ebben a bizonytalan időszakban különösen nagy szükségem van. Ezenkívül sokat sportolok, és nincsenek káros szenvedélyeim, nem iszom, nem cigizem, nem drogozom” – magyarázta István.

„Tudom, hogy sokan élnek hasonló körülmények között, mint ahogy én éltem. Nekik remélem az én példám ad egy kicsi erőt, hogy igenis meg lehet csinálni. Sokszor elgondolkodom, mennyire vittem volna, ha van, aki támogat, de így is hálás vagyok mindenért!” – tette hozzá a híradós.

 

Fotó: Lokál

 

Kapcsolódó Cikkek