2020. május 27., szerda
Hella

Egyéb I.kerület II.kerület III.kerület XI.kerület XII.kerület

Szeretetcsomag a rendelés mellé

Fagyos pékáruk házhoz szállításába kezdett a Hegyvidék legjobb pékségének még 2016-ban a helyiek szavazatai alapján megválasztott Daily, amely azóta is őrzi a címet. A vállalkozás vezetője, Tomka Rita háromgyermekes családanyaként a jelenlegi helyzetben szívén viseli alkalmazottai sorsát, ezenfelül azonban egy-egy rendelés mellé felajánlott egy „szeretetcsomagot” is a rászoruló személyek számára.

– A nehéz helyzethez igazodva – a lehetőségeimhez mérten – igyekszem segíteni kollégáimnak azzal, hogy munkahelyüket nem számoltam fel, bérüket nem csökkentettem, hanem bevezettük a „fagyos pékáruk” házhoz szállítását – tájékoztatott Tomka Rita, akitől online lehet rendelni kenyeret, sós vagy édes pékárut, amihez mellékelnek egy nagyon egyszerű sütési instrukciót, hogy otthon is bárki el tudja készíteni.


– Azt is látjuk, hogy sajnos nagyon sok ember, család, került nehéz helyzetbe hirtelen, megélhetésük most veszélyben van, ezért a következő 1+1 akciótervet gondoltuk ki, hogy a szeretet sokszorozódjon.

– Rendeljen tőlünk, és írja meg, ha van olyan közvetlen szomszédja, akinek segítség lenne egy „szeretetcsomag”: mi megajándékozzuk a megjelölt személyt vagy családot, amikor a higiéniai előírások maximális betartásával kivisszük az ön rendelését!

A Daily francia finomságaiból a [email protected] e-mail-címen vagy Messengeren (Daily Pékség) lehet rendelni.

Tomka Rita alkalmazottai és a rászorulók sorsát is szívén viseli
( Fotó: Sáfár Tibor)

Otthon is kisüthetjük az igazi francia bagettet! ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.