2020. július 06., hétfő
Csaba

Belföld

Takács T. László: Mi Pasik, a Ti szemetekben

Annyi sztereotípia létezik a párkapcsolatokról, a nőkről és férfiakról. Keveseknek jut eszébe, hogy megkérdezze, mit gondolnak valójában a nők a férfiakról. Egy a napokban megjelent könyv nem kevesebbre vállalkozik, mint arra, hogy képet adjon erről. Egy év előkészület után jelent meg a „Mi Pasik, a Ti szemetekben” című könyv, amely pont arról szól, amit a cím is sugall. A szerkesztő a munka kezdetén felhívást tett közzé, várta lányok, nők, asszonyok írásait arról, milyennek látják a kapcsolatukat, mire vágynak, mit értékelnek a férfiakban, vagy mitől szaladnának világgá.

A szerzők többsége nem tollforgató ember, nem az írás a hivatásuk. Sokféle foglalkozású, végzettségű, státuszú nő osztja meg tapasztalatait. A beérkezett művekben egy hasonlóság van: őszinték. Olykor kíméletlenül. Ahogy sok nő a családjának, barátainak sem mer mesélni a gondolatairól, érzéseiről.
Nemcsak a férfiak számára lehet érdekes, amit az ellenkező nem tagjai gondolnak róluk, de sok nő is kíváncsi a többiek érzéseire. Az szinte biztos, hogy most minden nő találkozik olyan érzéssel, amit átél vagy átélt, olyan szituációval, amelyben része volt.


A könyv honlapja: www.mipasik.hu.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek