EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Extra

Borbás Marcsi: A hangsúlyok tartósan máshova kerültek

Borbás Marcsi a karantén alatt is aktívan dolgozott. Kicsit sem bánta, hogy mindezt otthonról kell tennie, a Mandinernek elárulta: életében olyan sok megpróbáltatáson ment már keresztül, hogy a járványtól sem ijedt meg.

Borbás Marcsit megedzette az élet. Ötévesen vakbél-perforáció miatt a klinikai halál állapotába került, és egy évet kórházban töltött.


„Ilyen gyerekkori élmény után az ember nem ijed meg attól, hogy egy járvány miatt otthon kell maradnia” – jelentette ki a Mandinernek Borbás Marcsi.

„Nincs bennem halálfélelem sem. Ami maradt, az a lelkiismeret-furdalás. Örökké azt érzem, hogy tartozom a szüleimnek, akiket ezzel a betegséggel lenulláztam anyagilag, idegileg, minden értelemben. Nem tudok eleget adni nekik, hogy helyrehozzam” – mesélte őszintén a népszerű tévés, aki kifejezetten hálás az elmúlt hónapokért.

„Három hónapig ki sem mozdultam Szalafőről, egy másodpercig sem éreztem a hiányát semminek. Hiszek abban, hogy rendszerszinten valami elindult a változás felé. Sokat beszélgetek barátokkal, mind azt mondják, pofonszerű lecke volt a karantén időszaka arról, mennyire fontos a munka és a magánélet közötti határokat visszaállítani. Már rég elvesztettük, sodródtunk, észre sem vettük, hogy a jelenlét, a privát együttlétek kikoptak az életünkből. A hitélet rítusai is hiányukban mutatták meg valódi értéküket. Egy zarándoklat, egy szentmise újra fontos lehet sokak életében. Nyilvánvalóan nem történt teljes személyiség­csere senkiben, de a hangsúlyok tartósan máshova kerülnek, ez biztos” – szögezte le Marcsi.


MTVA Fotó: Zih Zsolt

Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.