2020. július 04., szombat
Ulrik

Extra

Károly herceg 70. születésnapja lehetett a Megxit kezdete

A mai napig mindenki azt találgatja, mi vezethetett a Megxithez, vagyis Meghan és Harry a brit királyi családtól való függetlenedéséhez. Az okok még most sem egyértelműek, de a nyilatkozatokból sejteni lehet, hogy Harry főként a felesége miatt hozta meg ezt a döntést. Most előkerült egy 2018-as videó, ami szintén ezt a gyanút erősíti meg – szúrta ki a Ripost. 

A felvétel Károly herceg 70. születésnapján készült, négy nappal Meghan és Harry esküvője után. A színésznő unottan áll férje mellett, mond neki valamit, majd a herceg odalép édesapja mellé, vált vele néhány szót, és távozik a feleségével. Egyesek szerint a pár korai távozásának Meghan volt az oka, aki 15 perc után megunta apósa születésnapját, ezért utasította férjét, hogy induljanak haza. A britek úgy gondolják, ez az eset volt a Megxit kezdete.


fotó: Twitter

Northfoto

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.