EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Extra

Pécsi Ildikó: Nagyon rám férne már valami jó is

Hamarosan véget érhet Pécsi Ildikó és volt menye lassan egy évtizede tartó pereskedése. A színésznő jósnő ismerőse szerint végül Pécsi nyeri a pert, de túl nagy árat fizet majd érte. 

A Bors információi szerint szeptemberben folytatódik majd Pártos Csilla és Pécsi Ildikó bírósági pere a budai ingatlanért, ahol jelenleg a jógaoktató fia, Csaba lakik, akit nagymamája szeretne onnan kilakoltatni.


A lap felkereste a Kossuth-díjas színésznő jósnő ismerősét, Gazsi Gizit, hogy megkérdezzék mit mondanak a kártyalapok a hosszú évek óta tartó viszályról. A jóslat szerint Ildikó nyeri majd a pert, mindezért azonban nagy árat fizet.

„Az erkölcsi győzelemnek nagy ára van, Pécsi Ildikó az egészségével fizet érte. Habár lesznek még komoly viták, a per végül, a kártya szerint, Pécsi Ildikó győzelmével zárul. Nem is sokára, talán még az idén. A színésznő presztízsből viszi végig ezt az ügyet, amit meg lehet érteni, de ha menet közben figyelmeztethettem volna, azt mondtam volna neki, hogy inkább az egészségére kellett volna koncentrálni” – mondta Gizi.


Pécsi örömmel fogadta ismerőse jóslatát. „Imába foglalnám Gizi nevét, ha tényleg így alakulna minden. Nagyon rám férne már valami jó is. Nem vagyok jól, mostanában leginkább nyavalygásban vagyok. Fájnak például a szemeim is, alig bírom kinyitni, sok a problémám. Olyan jó lenne végre lezárni ezt az egész ügyet, lassan egy évtizedet vett el az életünkből, és nemcsak az elvesztegetett időt sajnálom, hanem azt is, hogy egészségileg teljesen rámentünk a sok idegeskedésre” – reagált a 80 éves színésznő.

 


MTVA Fotó: Zih Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.