2020. július 04., szombat
Ulrik

Extra

Pintér Tibor vár még az esküvővel

Úgy tűnik a koronavírus miatt karanténba vonuló 46 éves színész és 25 éves párja még közelebb került egymáshoz a bezártság idején.

Pintér Tibor a Mokkában árulta el, hosszú távon Jeniferrel tervezi a jövőjét.


„Ha a Jóisten úgy akarja, akkor magánéletileg Jeniben megtaláltam a végállomást. Bár nincs forgatókönyv, a jövőben Jenivel képzelem el az életemet. Az esküvővel kicsit várok, mert kétszer kissé elhamarkodottan döntöttem. Két csodálatos nőt vettem feleségül, akikkel végül elváltak az útjaink. Harmadszorra nem szeretném már elrontani” – mondta a TV2 reggeli adásában Tenya, aki korábban a Lokálnak azt is elárulta, mikkel múlatták az időt a veszélyhelyzet alatt.

– Filmezünk, olvasunk, meditálunk. Vannak olyan ismerőseim, akiknek a kapcsolatára rossz hatással van az összezártság, mi a párommal azonban sokkal közelebb kerültünk egymáshoz – jelentette ki lapunknak a színész, aki már két sikertelen házasságon van túl.

fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.