EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Extra

Stohl András: Készülök a legrosszabbra és bízom a legjobban

A veszélyhelyzet megszűnése után lassan visszaáll minden a régi kerékvágásba, amit már nagyon várnak a színészek, énekesek, előadóművészek is, hiszen számukra pár hónapig volt, akinek szinte semmi bevétele nem volt.

Stohl András még a szerencsésebbek közé tartozik, hiszen volt munkája, ennek ellenére rengeteget tanult az elmúlt időszakból, ma már teljesen másként gondolkodik a pénzről is – írja a Ripost.


„Próbálok takarékosabban élni, ahogy szerintem mindenki más egy ilyen élethelyzetben. A vírushelyzet megtanított spórolni. A hangya és a tücsök meséje vált most valóra. A hangya szorgalmasan dolgozott egész évben, míg a tücsök »elmulatkázta« a pénzt, és a télre nem maradt semmije… Én soha nem szórtam a pénzt, de inkább úgy fogalmaznék, hogy nem vagyok dorbézolós, viszont nem is verem a fogamhoz a garast. Az biztos, hogy mostantól sokkal tudatosabban kell élni és tervezni kell a jövőt, mert bármikor bekövetkezhet egy újabb víruscsapás. Én is így teszek, készülök a legrosszabbra és bízom a legjobban” – mondta Stohl András, aki örül, mert hamarosan beindul az évad a színházban is.

„A karantén alatt is dolgozhattam egy kicsit. Amíg lehetett, forgattuk a Mintaapákat a TV2-vel, természetesen nagyon szigorú óvintézkedések mellett. Az egész stáb maszkban volt, reggelente hőmérőztek minket. Most pedig, hála a jó istennek, elindul a színház. Erre már mindenkinek nagy szüksége van. A kollégáknak is, akik csak akkor kapnak pénzt, ha játszanak, de remélem, hogy a nézőknek is nagyon hiányzik már egy értékes színdarab. Borzasztó érvágás volt, hogy le kellett állni, de nyilván meg kellett ezt érteni. Ezt is túléltük és bízunk benne, hogy hamarosan csak egy rémálom lesz az egész” – fejezte be Stohl András.


Fotó: Cser Dániel

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.