EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Extra

Sztárvendég lesz Harry és Meghan

Harry herceg és Meghan állítólag már nagyon készülnek a James Bond-film premierjére. Ők lesznek ugyanis a Nincs idő meghalni című film Los Angeles-i bemutatójának díszvendégei. A mozit áprilisban mutatták volna be, a koronavírus miatt azonban ez novemberre csúszik.

– Nagyszabású premiere lesz a filmnek Los Angelesben és Londonban is, összehangolták ugyanis a kettőt a szervezők. A hollywoodi bemutatóra Harryt és Meghant hívták meg díszvendégnek, így kérdés, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné elmennek-e egyáltalán a londoni premierre – mondta egy bennfentes a The Sunnak.

Mint ismert öt évvel ezelőtt még négyen, Vilmos herceg, Katalin hercegné, valamint Harry és Meghan is részt vett a Spectre – A Fantom visszatér című Bond-film londoni bemutatóján.

Fotó: Northfoto

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.